Roda-zondag snakt naar de winterstop

5 december 2012 om 00:00 Voetbal

LEUSDEN - De zondagafdeling van Roda '46 heeft in Haarlem tegen United/DAVO het tij niet kunnen keren. Op een drassig veld waar het moeilijk wenden en keren was, ging de geplaagde brigade van René Versteeg met 4-1 onderuit.

De handel en wandel van Roda ziet er in de 2e klasse B momenteel uit als een treurmars. ,,We snakken naar de winterstop", bevestigt Versteeg, die echter strijdbaar blijft. Er resteert nog de thuiswedstrijd op 9 december tegen Roda '23. ,,Dan zullen we weer strijden voor elke meter en proberen om toch nog met een goed gevoel de eerste seizoenshelft af te sluiten."

Met die intentie gingen de Leusdenaren ook het drassige veld van United/DAVO op. Opnieuw zat het niet mee. Een van richting veranderd schot leverde een 1-0 achterstand, vlak voor rust gevolgd door een ongelukkige handsbal van Stef Menken. De verdediger kreeg rood, de penalty betekende 2-0. Daarmee was de wedstrijd beslist. De Haarlemmers liepen na de pauze uit naar 4-0, waarna Roda, met invallers Chiel van den Hengel en Jeen Dekkers, nog wat kansen kreeg. Tom de Ridder kopte op de lat, terwijl Michiel Vrijhoef met een doelpunt het leed wat verlichtte. Hij bepaalde de eindstand op 4-1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie