Roda-zondag kansloos onderuit bij FC Weesp

13 maart 2013 om 00:00 Voetbal

LEUSDEN - Na de midweekse 4-2 overwinning op RODA '23 is de zondagploeg van Roda '46 er niet in geslaagd om voor een verrassing te zorgen bij FC Weesp. Bij de titelkandidaat liepen de troepen van Rene Versteeg tegen een 6-0 nederlaag aan. ,,En met die uitslag zijn we er nog genadig afgekomen", stelt de oefenmeester.

Roda-zondag was niet bij machte om dezelfde ijver aan de dag te leggen, die het de voorbije weken wel had getoond. ,,Dit past totaal niet in het proces waarmee we sinds de winterstop mee bezig zijn", bevestigt Versteeg. Het collectieve falen van de Leusdenaren leverde voor het makkelijk voetballende FC Weesp een eenvoudige middag op. Het doelsaldo werd flink opgekrikt.

De stand halverwege was 3-0, na 90 minuten voetbal was het halve dozijn vol. Roda stelde daar nauwelijks wat tegenover. ,,Dit was voor FC Weesp een veredelde trainingspartij", denkt Versteeg. Op dezelfde middag kwamen concurrenten Hillegom en VSV wel tot een driepunter. ,,Dat maakt dat deze nederlaag als een dubbele mokerslag aankomt."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie