Ontluisterend verlies Roda-zondag

20 maart 2013 om 00:00 Voetbal

LEUSDEN - De uitwedstrijd bij VSV is voor Roda-zondag uitgemond in een deceptie. De Leusdenaren gingen met liefst 9-2 onderuit. ,,Een mokerslag", stelt trainer-coach Rene Versteeg.

De belangen voor Roda-zondag waren groot. De Leusdenaren staan op een degradatieplaats en ontmoetten in Velserbroek een directe concurrent, het verschil op de ranglijst was 3 punten. De verschillen op het veld bleken echter een stuk groter. Een ongeconcentreerd Roda-zondag incasseerde binnen 9 minuten drie doelpunten, waardoor de wedstrijd al vroeg beslist was. Vlak voor rust werd het bovendien zelfs 4-0.

De score werd door de thuisploeg na de pauze opgekrikt tot 6-0, waarna Yucel Yagli en Tom de Ridder de Leusdense eer redden. Persoonlijke fouten leidden uiteindelijk tot een monsterscore van 9-2. De tweede zware nederlaag op rij en de positie op de ranglijst roepen automatisch de vraag op of Versteeg de handdoek in de ring zal gooien. ,,Dat is mijn eer te na, maar het lijkt mij heel verstandig om met elkaar in gesprek te gaan. We kunnen niet op deze manier verder. Dit was ontluisterend."