Arjan Smit en Chris King Perryman
Arjan Smit en Chris King Perryman Rogier Veldman

Brokstukken speelt 'Maximum Overdrive' in Theater De Tuin

2 april 2018 om 20:58 lokaal Deel je nieuws

Het zeer getalenteerde en prijswinnende gouden comedy duo Brokstukken (Arjan Smit en Chris King Perryman) bestormt de theaters van Nederland met hun actiekomedie ‘Maximum Overdrive’. Een absurde en hilarische lachshow die zijn weerga niet kent! Bizar grappig, bizar creatief!

In ‘Maximum Overdrive’ nemen de mannen van Brokstukken je mee in hun onontkoombaar grappige wereld: een ondeugende, gecontroleerde chaos van gekke typetjes en fysieke sketches. Ze zappen flitsend snel van de ene naar de andere absurde situatie en transformeren van actiehelden tot real life cartoon karakters. Brokstukken bestaat sinds 2005 en stond eerder met de avondvullende voorstellingen ‘Doggy Punch’, ‘Rode Dwerg’, ‘Three Times a Lady’ en ‘Heavy Balls’ op de planken. Met hun unieke stijl hebben ze naam weten te maken en zijn ze tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse cabaretwereld.

Vrijdag 6 april / 20.00 uur / € 15,00. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie