Achterveld remiseert met Amsvorde

15 mei 2013 om 00:00 Voetbal

ACHTERVELD - De laatste reguliere competitiewedstrijd is voor Achterveld niet uitgemond in een overwinning. De brigade van Jeroen Jooren kon op eigen veld niet afrekenen met Amsvorde. Het werd 1-1.

In een wedstrijd 'om des keizers baard' wilde Jooren met het oog op de nacompetitie geen schade oplopen. ,,Geen blessures en de spelers die op scherp stonden hebben geen kaarten gepakt. Wat dat betreft kunnen we dus tevreden zijn." Over de uitslag was hij minder positief. ,,Voor eigen publiek wil je toch winnen." Die overwinning zat er zeker in, maar topscorer Sven van Rossum kon in de slotfase een penalty niet benutten. Hij trapte het leer precies in de hoek waar de keeper al lag. Daardoor bleef het bij 1-1. De score werd direct na de pauze geopend door Amsvorde, waarna een eigen doelpunt zo'n 20 minuten voor tijd de gelijkmaker opleverde. De felicitaties gingen echter uit naar Dennis Blom, die met een strakke voorzet als aangever fungeerde.

Met de 1-1 zijn de Achtervelders vierde geworden. Maar via de nacompetitie azen de oranjehemden op een plaatsje in de 3e klasse. In de eerste ronde wacht Aurora uit Werkhoven. Achterveld opent het competitietoetje op Tweede Pinksterdag met een thuiswedstrijd. Aanvang is om 14.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie