In Winterdrive kunnen klanten na het plaatsen van de bestelling - dit mag trouwens ook online - een mooie winterfoto maken.
In Winterdrive kunnen klanten na het plaatsen van de bestelling - dit mag trouwens ook online - een mooie winterfoto maken. Eigen foto
Advertorial

Bestel je eten bij Four Seasons

30 december 2020 om 15:15 Zakelijk

LEUSDEN Restaurant Four Seasons in Leusden begint al een begrip te worden. In het voormalige postkantoor op de hoek van Larikslaan en Kastanjelaan wordt al maanden verbouwd. Het minst aantrekkelijke gebouw van Leusden wordt zo zoetjes aan omgetoverd tot The Place To Be.

Een week of vier geleden opende Four Seasons haar buitendeuren op een ludieke wijze; een Winterdrive met live-cooking. Vanuit de auto doe je je bestelling bij het houten huisje en als je doorrijdt zie je hoe vlees, vis en groenten op de Oklahoma Smoker, Big Green Egg of de Ofyr bbq wordt gerookt en bereidt. De sfeer zit er goed in en dat is één van de uitgangspunten van Four Seasons. Food, Drinks & Fun is de slogan die menigeen al kent. Daar waar je nu vast een voorproefje krijgt in de Winterdrive, als straks de deuren opengaan gaat de belevenis verder. In het restaurant wat zelf gebouwd en ontworpen is door eigenaar Sander van der Schoot (en zit er geen dochter op de interieur school van Jan Des Bouvrie..:)? is al behoorlijk wat sfeer aangebracht.

AFRIKAANSE BRAAI Er is straks plek voor honderd man in het restaurant. De menukaart wordt momenteel bedacht, geproefd en verfijnd. Boven is de keuken en is er ook de mogelijkheid om aan de Chefs Table een kijkje in de keuken te nemen. Daarnaast wordt de ruimte waar evenementen tot vijfhonderd man gehouden kunnen worden flink aangepakt. Het plafond wordt zwart gespoten en duizenden lichtjes zullen als sterren schitteren. De Afrikaanse Braai staat als middelpunt in de ruimte en zorgt straks voor een extra belevenis. Ieder seizoen komt een nieuw thema, waarbij buiten is binnen centraal staat. Denk aan lange tafels in Italiaanse stijl, Amsterdam bij winter of een plein met terrasjes en een divers aanbod van bekende traiteurs. De grote wijnbar voor de zakelijke vrij-mi-bo is net betegeld en gaat een grote hit worden.

Naast de Winterdrive met een echte sneeuwkanon, is Four Seasons ook voor de lunch geopend

Sander van der Schoot is een echte Leusdenaar en is ruim twintig jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer in de evenementenverhuur. Inmiddels zit van der Schoot Verhuur & Events alweer een poosje net over de Leusdense grens op de Wiekenweg. Daar werd hard gewerkt. Grote evenementen en beurzen werden aangekleed en verzorgd. Zelfs bedrijven en terugkerende evenementen in België en Duitsland wisten de weg naar Schoot Verhuur & Events te vinden. Werd, want de afgelopen maanden waren een enorm drama voor van der Schoot.

Nu in de Kerstvakantie en de komende lockdown wil Sander wat doen voor vooral de gezinnen in Leusden. Wanneer je met de auto, bakfiets of wandelwagen naar de Winterdrive komt, kun je na plaatsen van de bestelling -mag trouwens ook online- een mooie winterfoto maken! Geheel coronaproof, binnen 1 huishouden en lekker buiten, is het toch een uitje, hoe klein dan ook. Dat je daarna een lekkere maaltijd kunt meenemen naar huis is mooi meegenomen.

Naast de Winterdrive met een echte sneeuwkanon, is Four Seasons ook voor de lunch geopend. Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn diverse warme panini’s op te halen. En let op de brievenbus; binnenkort ligt daar een flyer met een suggestie voor een wandelroute door het mooie Leusdense Princenhof op de deurmat. Ergens op de route staat Four Seasons.

Four Seasons is extra geopend met lunch en Winterdrive op de dagen tussen Kerst en Oud&Nieuw. Kijk op de website voor de openingstijden en plaats direct de bestelling.

Meer op www.restaurantfourseasons.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie