Team Wildenberg Interieurarchitectuur Leusden
Team Wildenberg Interieurarchitectuur Leusden Stefan Ammerlaan

Wildenberg Interieurarchitectuur: 20 jaar architectonische hoogstandjes waarin persoonlijk contact centraal staat. Een terugblik waard! 

1 mei 2018 om 12:19 lokaal Deel je nieuws

LEUSDEN - In mei bestaan wij met Wildenberg Interieurarchitectuur 20 jaar en dat gaan we vieren! Dankbaar voor de afgelopen jaren kijken wij reikhalzend uit naar alles wat ons de komende jaren te wachten staat. Onze droom is om in de top 5 van toonaangevende architectenbureaus te komen en we zijn al hard op weg.  De afgelopen 20 jaar waren mooi, bijzonder en intens. Hard werken, met een pittige crisistijd achter de rug kozen we nog altijd voor onze passie. We zijn met enige rust blijven kijken naar de toekomst. Daarom staan we nu hier en zijn wij trots op ons 20-jarig bestaan. Samen met ons professionele en bevlogen team zijn wij in staat om de ultieme woon-werk of leefomgeving voor zowel zakelijke als particuliere klanten te leveren. 


Wildenberg zal de komende jaren voorloper zijn op het gebied van geborgenheid creëren op de werkplek. Een grote aantrekkingskracht van ruimtes is daarbij een belangrijke en grote succesfactor. 
De komende jaren zal de focus, naast persoonlijke aandacht liggen op het vergroten van het welbevinden op de werkvloer. Het nieuwe werken is namelijk al lang niet nieuw meer en daarnaast is gebleken dat mensen elkaar echt live nodig hebben. Wij geloven dat een combinatie van werkopstellingen, een variatie in hoog en laag zitten en loungegedeeltes daar onderdeel van moeten uitmaken. In een goed ontworpen pand worden mensen creatiever en productiever.   
 
Het belang van persoonlijk contact –  eigenaar, Stan van den Wildenberg 
“Ik ben niet zo’n prater, maar ik luister des te beter. En dat is meteen wat onze klanten waarderen, blijkt uit verschillende klanttevredenheidsonderzoeken. Ik geloof dat het essentieel is om helemaal in de huid van de opdrachtgever te kruipen. Een mooi voorbeeld is dat wij bij aanbestedingen graag eerst intensief kennis willen maken met de opdrachtgever. Wanneer het om een zakelijke klant gaat, dan wil ik een aantal medewerkers spreken. Rondlopen in het pand. De sfeer proeven, vragen waar ruimtes voor gebruikt worden. Ik moet de identiteit begrijpen. Alleen dan kan ik 100% maatwerk leveren. In de omgang met klanten zijn we heel persoonlijk. Ik ben degene die het eerste bezoek aflegt en naar aanleiding daarvan breng ik, in samenwerking met een collega, de diepere ontwerpvisie in kaart. Alles wat wij ontwerpen komt voort uit het persoonlijke en diepgaande contact dat er is, waarbij de functie van een ruimte altijd centraal staat. 
Even 

Eigenaar Stan van den Wildenberg
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie