De initiatiefnemers van Leusden dineert zijn druk doende met de voorbereidingen
De initiatiefnemers van Leusden dineert zijn druk doende met de voorbereidingen Leusden dineert

Leusden Dineert, de Nieuwjaarseditie op zaterdag 16 januari

4 januari 2021 om 10:41 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Na het succes van ‘Leusden Dineert’ op 12 december jl., hebben de organisatoren besloten een tweede editie te organiseren. Op zaterdag 16 januari vindt de Nieuwjaarseditie plaats: een avondvullend programma vol entertainment en uiteraard heerlijk eten. Volgens de initiatiefnemers wordt het een spetterende avond, nog grootser dan de vorige keer…

Live entertainment
“Alsof we bij de mensen thuis zitten!” Zo vertelt het team. “Met een speciale Zoom-verbinding en professionele apparatuur geven we mensen thuis het gevoel alsof ze met een grote groep tegelijk bij elkaar zitten. Doordat we alles live uitzenden is dat eigenlijk ook zo. Live muziek, een superspannend escape spel, quizzen, razende reporters die het in een battle tegen elkaar opnemen en nog veel meer. Om het geheel nog meer avondvullend te maken, hebben we ervoor gekozen om met verschillende hapjesboxen te werken. Koude gerechten, warme gerechten, vlees, vis, vegetarisch; écht voor ieder wat wils!”

Initiatief
Leusden Dineert is een initiatief van horecaondernemers Grand Café Perfect Times (nieuw op De Biezenkamp), Eetcafé PlanB, Café De Swartesteegh en Restaurant George Dining. Om hun gasten ook tijdens de lockdown wat te blijven bieden, gaan ze hen een onvergetelijke avond voorschotelen. Lekker eten, bijpassende drankjes en vooral heel veel plezier. De avond is bovendien voor jong en oud. Voor degenen zonder ervaring met Zoom, staat er zelfs een uitgebreide instructievideo op de website.

Geslaagd
De avond vergt veel voorbereiding. Iedereen gaat dezelfde tijd aan tafel en opent tegelijk de boxen. Tussen de gangen door is er een gevarieerd entertainmentprogramma. “Het kost veel tijd, maar dat hebben we er graag voor over! We hebben vorige keer zoveel positieve reacties gehad, dat we eigenlijk niet om een tweede editie heen konden. Hopelijk kunnen we dit keer nóg meer Leusdenaren mobiliseren. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!”

Inschrijven
De hele avond wordt dit keer aangeboden voor € 49,50 pp. Het menu, meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op www.leusdendineert.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie