Afbeelding
Politie.nl

20-jarige Leusdenaar met geweld beroofd op skatebaan

11 januari 2021 om 13:50 Misdaad

LEUSDEN Bij de skatebaan ter hoogte van de Havezathelaan en de Valleilaan heeft vrijdagavond 8 januari een gewelddadige straatroof plaatsgevonden. Een 20-jarige man liep op straat toen hij ineens met een steekwapen werd bedreigd door twee jongens. De recherche is op zoek naar getuigen.

Net voor 22.00 uur liep de Leusdenaar richting Valleilaan toen hij wordt aangesproken door twee jongens. Dit bleek een smoes, want hij werd - toen hij stopte met lopen - meteen vastgepakt en bedreigd. Het slachtoffer werd vervolgens beroofd van zijn oordopjes en jas.

SIGNALEMENTEN De daders gingen er op een donkere scooter vandoor in de richting van de Havezathelaan. De eerste dader is tussen 18 en 21 jaar oud, heeft een normaal postuur, donkere huidskleur en is tussen 1,70 en 1,80 meter lang. Hij droeg een donkere trainingsjas en een pet.
De tweede verdachte is tussen de 18 en 21 jaar oud en heeft ook een normaal postuur en een donkere huidskleur. Ook hij is tussen 1,70 en 1,80 meter lang. Hij donkere een sportbroek en een capuchon. Beiden spraken met een Antilliaans/Surinaams accent.

De recherche is op zoek naar mensen die meer weten over de verdachten of iets verdachts hebben gezien vrijdagavond.Zij kunnen bellen met 0900-8844 of met 0800-7000 voor wie liever anoniem blijft. Daarnaast is er een digitaal tipformulier invullen of online via Meld Misdaad Anoniem.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie