Maak jouw eigen Poppejans of Beer in de Bibliotheek Leusden

11 mei 2018 om 14:41 lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 23 mei viert de Bibliotheek Leusden de geboortedag van schrijfster Annie MG Schmidt. Dit voorleesfeestje staat helemaal in het teken van Jip en Janneke. Feestgangers zijn welkom om 15:00. De toegang is gratis.

Eerst wordt er een spannend avontuur van de twee buurtkinderen voorgelezen. Daarna wordt de Bibliotheek veranderd in een waar poppenatelier. Met sokken, scheppen, harken, kranten, lapjes en wat al niet kunnen de kinderen aan de slag. Aan het einde van de middag gaan alle kinderen met hun eigen Poppejans of Beer naar huis. Bij een feestje hoort wat lekkers, dus ook dat komt ook in orde.

Kom jij dan de gezelligheid brengen? Op woensdag 23 mei om 15 uur. Aanmelden is handig, via www.bibliotheekeemland.nl Met haar voorleesevenementen wil de Bibliotheek Leusden laten zien hoe leuk het is om te lezen. En belangrijk ook. Door te lezen wordt niet alleen de taalvaardigheid van kinderen vergroot, maar ook hun inleveringsvermogen. Dat alles helpt om bijvoorbeeld sociaal sterker te staan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie