Afbeelding
BDU Media

Jeroen Peters blijft hoofdtrainer bij ‘lekker saai’ Woudenberg

1 februari 2021 om 10:30 Voetbal

WOUDENBERG Zaterdageersteklasser Woudenberg continueert de samenwerking met Jeroen Peters. De 59-jarige hoofdtrainer uit Leusden staat ook in het seizoen 2021-2022 aan het roer bij de geel-zwarten. 

Ook assistent Rob Gijsbertsen en keeperstrainer Breus Blaauwendraad blijven na de zomer deel uitmaken van de technische staf. De contractverlenging komt niet als verrassing: Peters heeft bij Woudenberg een contract voor onbepaalde tijd. Wel is er een jaarlijks evaluatiemoment, waarbij beide partijen de samenwerking evalueren. Ook de spelersgroep wordt daarbij geraadpleegd.

,,Daar kwam uit naar voren dat we erg blij zijn met elkaar”, benadrukt Dennis de Vries, bestuurslid die belast is met technische zaken. Ook qua samenstelling van de selectie verwacht De Vries weinig mutaties. Alle spelers, ook ervaren jongens als Sander van Keulen en Nick de Greef, hebben in principe toegezegd dat zij volgend seizoen opnieuw deel zullen uitmaken van de A-selectie. Wel worden waarschijnlijk enkele jeugdspelers doorgeschoven. Dit is conform het beleid van de club die het, in tegenstelling tot veel clubs waar veel spelersmutaties zijn, louter met eigen jongens doet. De Vries: ,,Wij zijn er trots op dat het bij Woudenberg op dat vlak lekker saai is.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie