Afbeelding
123watches

Fitbit bandjes trends 2021

11 februari 2021 om 15:39 Partnercontent

Soepele maar stevige bandjes voor sporters

Het fitbit sportbandje is ideaal voor de fanatieke sporter. Gebruik jij jouw fitbit vooral om je hartslag te meten en stappen te tellen? Dan is een fitbit sportbandje een betere keus. De fitbit sport bandjes zijn voorzien van een eenvoudige sluiting die door middel van één druk om de pols bevestigd wordt. Door de stijlvolle afwerking kan het bandje door de gesp worden geschoven om zo een strak bandje over te houden. Perfect voor als je aan het bewegen bent.

Stijlvolle fitbit bandjes voor formele gelegenheden

De naam van dit bandje zegt het al: een Fitbit bandje met een Italiaans ontwerp. Het bandje is gebaseerd op een negentiende-eeuws Milanees ontwerp. Het milanese fitbit bandje geeft jouw fitbit een stijlvolle uitstraling. De milanese bandjes hebben een magnetische sluiting, wat ook nog eens zorgt voor veel draaggemak. Gebruik jij jouw fitbit iedere dag? Dan past de milanese band perfect bij jou. Dankzij het soepele materiaal en de luxe uitstraling is deze band echt wat voor jou!

Luxe leren fitbit bandjes

Als milanese bandjes of sportbandjes niet echt iets voor jou zijn dan kan je altijd nog kiezen voor een leren bandje. Een leren fitbit bandje is zeer geschikt voor een nettere gelegenheid. Wanneer je naar kantoor moet of een feestje hebt, komt een leren fitbit bandje goed van pas. Dankzij het stevige materiaal en de luxe uitstraling is een lederen fitbit band de perfecte oplossing voor formele gelegenheden.

Bij 123watches.nl bestel je makkelijk en snel jouw favoriete fitbit bandjes! Bij 123watches.nl verzenden wij jouw bestelling altijd gratis.
Bekijk de website

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie