Afbeelding
Eigen foto

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar Schuchard

30 maart 2021 om 16:15 Mensen

LEUSDEN Burgemeester Gerolf Bouwmeester heeft dinsdag 30 maart de heer en mevrouw Schuchard- van Assem namens het college telefonisch gefeliciteerd. Zij waren op zondag 28 maart 60 jaar getrouwd. 

Indien weer mogelijk en gewenst, uiteraard in verband met corona, komt de burgemeester alsnog op een later tijdstip persoonlijk op bezoek.

TELEFONISCHE FELICITATIE Op zondag 28 maart waren Han en Adrie Schuchard voor de wet 60 jaar getrouwd, wat nog eens extra werd bezegeld door de persoonlijke telefonische felicitaties van Burgemeester Gerolf Bouwmeester. 

Op 6 mei 1935 zag meneer. Schuchard het levenslicht in Hilversum.  Mevrouw Schuchard werd op 9 maart 1935 te Utrecht geboren. 

KARSEBOOM In de toenmalige dancing De Karseboom op de Groest in Hilversum leerden zij elkaar kennen. De vonk sprong vrijwel direct over en de vlam van hun wederzijdse liefde is sindsdien niet meer gedoofd. Na één jaar verkering en één jaar verloving traden zij op 28 maart 1961 in het huwelijk in het gemeentehuis aan de Oude Gracht te Utrecht. Vervolgens gingen zij wonen in Hilversum, waar hun vier zonen werden geboren. 

Sinds 1975 wonen ze met veel plezier in Leusden. Het echtpaar Schuchard geniet samen nog steeds dagelijks, na een druk en werkzaam leven, van hun pensioen, het fijne contact met vrienden, familie, zonen, schoondochter en zes kleinkinderen. Zij hopen dan ook in de mooie herfst van hun leven dit nog zo lang mogelijk samen te kunnen doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie