De kantine van LHV; op het complex van de handbalvereniging wordt een voorronde van het NK Stoepranden gehouden.
De kantine van LHV; op het complex van de handbalvereniging wordt een voorronde van het NK Stoepranden gehouden. Daan Bleuel

LHV gastheer bij voorronde NK-stoepranden

4 april 2021 om 16:00 Overig

LEUSDEN Het bestuur van de Leusder handbalvereniging (LHV) kreeg onlangs bericht van de organisatie van het Nederlands Kampioenschap Stoepranden dat het één van de voorronden mag organiseren. 

door Daan Bleuel

Die zullen gedurende de Nationale Sportweek (in september) op het complex van de Leusdense club op het Burgemeester Buiningsportpark worden gehouden. Het NK Stoepranden wordt onder auspiciën van Jantje Beton georganiseerd. Dit jaar mochten handbalverenigingen in het land zich aanmelden om -met voorrang- geselecteerd te worden om de voorronden te organiseren. 

BUURTSPORTCOACHES Er waren naar verluidt 140 belangstellenden, waaruit -onder meer- LHV werd gekozen. Op de eigen website laat de vereniging weten de organisatie van het evenement samen met de Leusdense buurtsportcoaches op te willen pakken. 

De voorronde wordt -als alles meezit- gedurende de Nationale Sportweek- in september worden gehouden. Dit om de kans dat corona roet in het eten kan gooien zo klein mogelijk te maken.  

MEER INFORMATIE Voor meer informatie kunnen belangstellenden de website van Jantje Beton raadplegen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie