Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Getty Images/iStockphoto

Deelnemers gezocht voor online vragenlijst toegankelijkheid Leusden

2 april 2021 om 16:53 Maatschappelijk

LEUSDEN De gemeente Leusden houdt een digitaal onderzoek naar de toegankelijkheid van Leusden voor mensen met een beperking. Hiervoor plaatste de gemeente vrijdagmiddag een oproep via Facebook,  om zo deelnemers te werven. 

De gemeente vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen in Leusden. Mensen met een beperking kunnen hierbij problemen ervaren. Daarom nodigt de gemeente inwoners uit om hun ervaring te delen in een online vragenlijst.

Met het onderzoek wil de gemeente problemen in kaart brengen en hiervoor oplossingen bedenken. Mogelijk kunnen scootmobielgebruikers niet bij een gebouw naar binnen. Misschien is de bushalte voor slechtzienden lastig te bereiken. Of zijn er inwoners die niet mee kunnen doen aan de activiteiten van hun hobby- of sportvereniging. Ook moeilijk taalgebruik kan een hindernis zijn. Deze onderwerpen komen aan bod in de vragenlijst.

De vragenlijst is vind je 0=AT3c9n92LTBLVnwEAkv3pUKtalcJ88ywZwKjWuAWXdD6dxCNrpviuT7LZ55fRy0kNJjR_zhtJeTC6zd30mIw1uJgSSCDPPZd6wGV8gS56q3eWo-zdFKJZEyqn0VbKNazk_WbBLUD1ip0cuG0JYhnPutMSrsPEKJLuAoQQMOCPsoc0IuFozeBQHtbE46SNeVIiLoEIM-mEcDCJg" target="_blank">hier. Een papieren vragenlijst kan ook, door de gemeente Leusden te bellen of te mailen: gemeente@leusden.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie