Afbeelding
Arnoud J Spaaij

Na twee jaar weer activiteiten in pand Autobedrijf Van ‘t Klooster

21 april 2021 om 12:54 Zakelijk

LEUSDEN Menig Leusdenaar zal de afgelopen paar jaar zich hebben afgevraagd bij het passeren van het pand aan de Hamersveldeseweg 14 of er nog weer een garagebedrijf gevestigd zou worden. Autobedrijf Van ‘t Klooster was er generaties lang gevestigd, ooit zelfs met een tankstation. Er gingen verschillende verhalen over de plannen die er zouden zijn maar sinds 1 april is er duidelijkheid. PUUR Leusden Automotive is er neergestreken met een all-round autoservice. 

Eigenaren Pieter Schoonderbeek en Taco Schouten ontmoetten elkaar als collega’s bij Ekris en bedachten samen de formule dorpsgarage anno nu. Schouten: „Pieter benaderde Wim van ‘t Klooster vorig jaar met onze plannen. We zijn heel blij dat Wim ons dit gegund heeft.”

Het enthousiasme van beide heren pakte goed uit en daarmee kon het pand met de Renault-uitstraling worden omgetoverd met nieuwe frisse stijlvolle kleuren. Schouten: „Vanaf begin maart zijn we aan de gang gegaan met schilderen en de restyling en vanaf een april zijn we open. De garage is ook opnieuw ingericht. Deels konden we bruggen en andere gereedschappen weer gebruiken. Er beginnen twee monteurs naast dat we zelf hier bezig zijn. Alles is straks gekeurd en we zijn dan Bovag-gecertificeerd. We willen richten op alles rondom autoservice. Verkoop en reparatie maar ook poetsen, APK, financiering en dat alles bieden als een next level experience.”

De dorpsgarage willen de mannen dus graag doorzetten met een flinke upgrade naar de huidige maatstaven. Schoonderbeek: „Alle Leusdenaren zijn welkom. We bieden zowel voor het ruime als het kleine budget auto’s en services. We doen alles op het gebied van automobiliteit. Iedereen wordt bij ons met alle egards ontvangen en eerlijk en oprecht geholpen. We willen echt het verschil maken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie