Afbeelding
Arnoud J Spaaij

Leusdenaren genieten volop van heropende terrassen

28 april 2021 om 14:57 Corona

LEUSDEN/ACHTERVELD Natuurlijk zat het mooie weer mee, maar de gasten genoten ook gewoon weer van de gezelligheid op de terrassen. Woensdagmiddag duurde het dan ook niet lang of veel terrassen in Leusden waren gezellig druk.

door Arnoud J Spaaij

Bij café De Dikke schoof Rob Meijer als eerste aan op het terras. Hij had een dagje vrij en dus was dit de ultieme gelegenheid. „Op 14 oktober dronk ik hier bij De Dikke m’n laatste tapbiertje. Nu kan ik er eindelijk weer genieten op het terras. Ik woon al sinds 2003 in Leusden en ben vaste gast van het fijnste café van de gemeente,” zegt Rob tevreden.

Op het terras van De Hessenkar zaten Nina, Nienke, Lotte, Dana, Mikki en Lizzie gezellig te lunchen. De vriendinnen waren ook de laatste gasten op het terras op 14 oktober. Nu ze na maanden eindelijk weer uit konden in Achterveld, genoten ze met volle teugen. „Ja, we waren niet de eersten vanmiddag maar we zijn waarschijnlijk straks wel de laatsten die weer weggaan,” roept het zestal overtuigd naar de ober.

Elders genoten vrienden, stelletjes en ook gezinnen van de heropening van de terrassen. Overigens combineerden ook veel mensen hun terrasbezoek met wat ongeplande boodschappen in de winkelcentra, want ook de meeste winkels waren weer open. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie