Wethouder Wim Vos, Ard de Jong (Latei) en Jan van Barneveld (Alliantie Ontwikkeling) zetten vanmorgen hun handtekening onder een overeenkomst voor de ontwikkeling van Mastenbroek2 in Achterveld.
Wethouder Wim Vos, Ard de Jong (Latei) en Jan van Barneveld (Alliantie Ontwikkeling) zetten vanmorgen hun handtekening onder een overeenkomst voor de ontwikkeling van Mastenbroek2 in Achterveld. Gemeente Leusden

Overeenkomsten voor nieuwbouwwijk Mastenbroek 2 in Achterveld getekend

3 mei 2021 om 15:19 Overig

ACHTERVELD  Vanmorgen (maandag 3 mei) zijn op de plek waar de toekomstige woningbouwlocatie Mastenbroek 2 in Achterveld moet gaan komen, twee overeenkomsten ondertekend die nodig zijn voor de ontwikkeling van het plangebied. 

Directeuren Ard de Jong van LATEI en Jan van Barneveld van de Alliantie Ontwikkeling ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst. Ook Wim Vos, verantwoordelijk wethouder van de gemeente Leusden en Jan van Barneveld ondertekenden een overeenkomst. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van Mastenbroek 2, na Maanwijk en de Hof van Liz in Leusden één van de laatste grotere woningbouwprojecten die nu gepland staan. 

RUIM 120 WONINGEN Als alles volgens plan verloopt, gaat volgend jaar de eerste paal voor het project de grond in. Er komen ruim 120 woningen, die in een tempo van 40 woningen per jaar zullen worden gebouwd.

Ondertussen wordt er hard gewerkt om het voorkeursmodel zoals gepresenteerd in december uit te werken in het bestemmingsplan. Het bestemmingsplan zal naar verwachting nog voor de zomer gepresenteerd worden. Meer informatie op www.mastenbroek2.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie