Afbeelding
Foto door mohamed hassan form PxHere

Waarom backlinks kopen via Webton?

5 mei 2021 om 08:34 Partnercontent

Backlinks kopen kan op diverse websites. Maar niet elke website pakt het plaatsen van backlinks op de juiste manier aan. Wil jij backlinks kopen? Dan is het heel belangrijk dat je goed let op de kwaliteit en de relevantie van de links en de frequentie van het plaatsen. Op deze manier kun jij namelijk het maximale uit jouw linkbuilding plan halen. Wij van Webton specialiseren ons in SEO en zijn een expert in linkbuilding. Wil jij weten waarom klanten voor onze backlinks kiezen en wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Lees dan dit artikel.

Wat zijn backlinks precies?

Backlinks zijn links die vanaf een andere website naar jouw website linken. Door deze links krijgt Google het signaal dat jouw website belangrijk is, waardoor jouw website waardevoller wordt. Hierdoor komt jouw website hoger in Google en ben je dus beter zichtbaar. Er bestaan twee soorten backlinks: do-follow en no-follow. Door een combinatie van beide links te gebruiken, kun je het gewenste doel behalen. Wij leveren deze links.

Backlinks zijn slechts één onderdeel van een SEO-plan. Relevante en sterke content in combinatie met de juiste zoekwoorden en data, zorgt voor een optimaal effect en een goede verbetering op het gebied van SEO. Focus je dus niet alleen op backlinks, maar kies voor een compleet plan. Een compleet plan zorgt voor een goed vindbare website en een groter bereik. Later in dit artikel vertellen wij meer over hoe wij jou hierbij kunnen helpen.  

Backlinks kopen?

Je kunt zelf backlinks regelen door bijvoorbeeld guest blogging. Een nadeel is dat dit enorm veel tijd kost en je hier in sommige gevallen geld voor moet betalen. Ook kun je ervoor kiezen om een pakket met backlinks te kopen. Dit is een uitstekende manier om snel aan backlinks te komen. Ondanks dat het kopen van backlinks eenvoudig klinkt, is dat het zeker niet. Koop je de verkeerde backlinks? Dan werken ze veel minder effectief. Hoe zorg je er dan voor dat je de beste backlinks koopt? Door voor een leverancier te kiezen die bekend staat om het leveren van kwalitatief goede backlinks. Wij zijn zo’n leverancier.

Waarom kiezen voor Webton?

Nu vraag je je zelf vast af: dat klinkt mooi, maar waarom zou ik voor jullie backlinks kiezen? Ten eerste hebben wij jarenlang ervaring op het gebied van SEO. Wij hebben 25 specialisten in dienst die allemaal over de juiste kennis van linkbuilding en andere aspecten van SEO en SEA bezitten. Ook hebben wij al enorm veel bedrijven en websites geholpen bij het verbeteren van de vindbaarheid in diverse zoekmachines. Kies jij voor onze backlinks? Dan profiteer je van:

  • Een natuurlijke plaatsing
  • Backlinks van hoge kwaliteit
  • Data-analyses
  • Een duidelijk overzicht

Het op een natuurlijk manier plaatsen van backlinks is essentieel om de effectiviteit van de backlinks te verbeteren. Google heeft in zijn algoritme een soort scanner. Plaats jij in één week honderd backlinks en de weken daarna geen backlinks? Dan komt dat heel onnatuurlijk over en kan het een negatief effect hebben op de resultaten van de linkbuilding. Wij zorgen voor een natuurlijke plaatsing. Koop je bij ons een pakket van een jaar? Dan plaatsen wij door het jaar heen relevante backlinks.

De kwaliteit van backlinks is zeer belangrijk. Hoe hoger de kwaliteit van de link, hoe beter het effect. Wij hebben veel onderzoek gedaan naar de backlinks die wij aanbieden. Al onze backlinks zijn van hoge kwaliteit, waardoor je maximaal kunt profiteren van de linkbuilding. Koop je bij ons links? Dan zijn dit relevante links voor jouw website. Daarnaast zijn ze van stabiele websites met een hoge domain authority.

Ook goede data-analyses zijn essentieel bij linkbuilding. Meten is weten. Veel bedrijven houden zich bezig met linkbuilding, maar hebben geen duidelijke beredenering waarom ze bepaalde links gebruiken. Ook kun je de belangrijkste gegevens vaak niet in een duidelijk overzicht vinden. Wij werken aan de hand van data. Wij kiezen een bepaalde link op basis van data. Je krijgt van ons een uitgebreid overzicht met de backlinks die wij geplaatst hebben, inclusief de bijbehorende data.

Wij zorgen ervoor dat jij een overzicht krijg, zodat je precies weet waar je voor hebt betaald. Daarnaast kun je door diverse integraties, zoals een integratie van Google Search Console, de effecten van de links bekijken. Hierdoor creëren wij duidelijkheid. Wij zijn volledig transparant over de resultaten van de links.

Klaar om backlinks te kopen?

Backlinks kopen is een belangrijk onderdeel van SEO. Via Webton kun jij de beste backlinks kopen. Wij plaatsen de links op relevante websites in combinatie met de beste content en de beste zoekwoorden. Hierdoor profiteer je van een optimaal effect en komt jouw website hoger in Google. Heb jij interesse in de diensten die wij aanbieden? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie