Harrison Dean weet vrolijke, verdrietige, rustige en stevige nummers goed af te wisselen.
Harrison Dean weet vrolijke, verdrietige, rustige en stevige nummers goed af te wisselen. Harrison Dean

Country met Harrison Dean zaterdag in Fort33

13 mei 2021 om 12:00 Activiteiten

LEUSDEN De americana- en countryband ‘Harrison Dean’ is zaterdag 15 mei online te bewonderen op de livestream van Fort33. Inmiddels vier man sterk weet deze band vrolijke, verdrietige, rustige en stevige nummers goed af te wisselen. De livestream start om 20.00 uur en is gratis te bekijken via www.fort33.nl.

Harrison Dean is een zingende verhalenverteller die zijn liedjes uit het leven heeft gegrepen. Samen met zijn band zorgt hij voor een lekkere portie power Americana met toffe lyrics. Country zoals het hoort te zijn: Just three chords and the truth. Vrolijke, verdrietige, rustige en stevige nummers wisselen elkaar af tijdens deze achtbaan van emoties. Op 7 mei is het laatste album ‘Live @ Loburg’ uitgebracht. Deze plaat is een liveregistratie van het laatste optreden dat de band kon geven voor corona uitbrak en het land op slot ging.

In 2019 nam Harrison Dean met behulp van crowdfunding zijn debuut-EP op. Begin 2020 verzamelde hij een vaste band om zich heen. In 2020 stonden ze onder meer in poppodium Fluor, Loburg Live in Wageningen en Studio FCG in Amersfoort. In juni kwam, ondanks corona, de EP Not Poor Enough To Be A Country Man uit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie