Afbeelding
Arnoud J Spaaij

Rondrit door dorp om Margriet Lagerweij gedag te zeggen

17 mei 2021 om 13:27 Mensen

ACHTERVELD Een verrassingsfeestje met alle genodigden dat is helemaal niet zo gemakkelijk in tijden van corona. En toch lukte het de collega’s van Margriet Lagerweij om op een feestelijke en originele manier afscheid te nemen.

Arnoud J Spaaij

Maandag was de laatste werkdag van Margriet Lagerweij bij Spar in de Achterveld. Om 10.00 uur mocht ze koffie komen drinken met gebak en kwamen collega’s, familie en vrienden met een aardigheidje langs om gedag te zeggen. Na twintig jaar gewerkt te hebben in de dorpssupermarkt gaat Margriet met pensioen. „In februari van dit jaar was ik twintig jaar in dienst”, zegt Margriet, „en ik heb nog meegemaakt dat het U&B en Meermarkt was.” 

Margriet begon op de broodafdeling en was de laatste jaren een van de vaste gezichten achter de balie. Voor bijzondere boodschappen, afrekenen en een vriendelijke lach voor iedere klant. Om iedereen in het dorp gedag te kunnen zeggen, hadden haar collega’s een rijtuig met twee paarden ervoor geregeld. Koetsier Bert Bokkers liet haar plaatsnemen op de bok voor een rit in verschillende windrichtingen zodat iedereen kon zien dat Margriet kan gaan genieten van haar pensioen.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie