In 2020 verzorgde burgemeester Bouwmeester de eerste rit voor ANWB AutoMaatje in Leusden. Vanaf nu kan er weer volop gebruik worden gemaakt van de vervoerservice.
In 2020 verzorgde burgemeester Bouwmeester de eerste rit voor ANWB AutoMaatje in Leusden. Vanaf nu kan er weer volop gebruik worden gemaakt van de vervoerservice. Lariks

AutoMaatje breidt de vervoersmogelijkheden weer uit

24 mei 2021 om 12:20 Maatschappelijk

LEUSDEN De coronamaatregelen staan het toe om via ANWB AutoMaatje ook weer vervoer voor bezoek aan familie, de supermarkt of de bibliotheek te regelen. Vanzelfsprekend worden daarbij de geldende coronarichtlijnen in acht genomen. 

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice door vrijwilligers voor inwoners van de gemeente Leusden. De vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. De afgelopen periode verzorgde AutoMaatje alleen medisch of sociaal noodzakelijk vervoer. Zo zijn er meer dan tweeduizend ritten naar vaccinatie-locaties gereden. Vanaf nu kan AutoMaatje ook weer worden geboekt voor andere doeleinden.

RESERVEREN Vervoer via AutoMaatje kan worden gereserveerd via Lariks: tel. 033-3034444 (op werkdagen tussen 9.00 en 12.30 uur). Aanmelden voor ANWB AutoMaatje is gratis. Voor het vervoer geldt een kleine onkostenvergoeding van 0,30 euro per kilometer per rit te betalen aan de vrijwilliger.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie