Afbeelding
Ladies' Circle Leusden

Recordopbrensgt Ladies’ Circle Leusden in Homewalk

28 juni 2021 om 14:21 Maatschappelijk

LEUSDEN Moe, maar voldaan liggen de deelnemers van Ladies’ Circle Leusden inmiddels op de bank. ,,Het was een fantastisch evenement”, beschrijft Ceciel. ,,De weersomstandigheden waren weg goed, alhoewel het plotseling natuurlijk wel erg warm was.”

Afgelopen weekend stond voor de vrouwen van de Ladies’ Circle Leusden in het teken van wandelen. Veel kilometers, om precies te zijn 120, werden in 24 uur in estafettevorm afgelegd om op die manier geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds en dan met name het Ronald McDonaldhuis Utrecht.

,,Vooral overdag maakte de hitte het lopen relatief zwaar, want er moest natuurlijk wel op een gemiddelde snelheid worden doorgelopen. Maar dat ging echt super: van Leusden naar Barneveld, terug naar Leusden en daarna een ronde naar Utrecht. De route liep ook langs het Ronald mcDonaldhuis waarvoor we het allemaal deden en waar we ook werden aangemoedigd door vertegenwoordigers van het huis.”

,,De nachtroute was zwaar vanwege veel onverlichte wegen we hadden flink last van het slaaptekort, maar het goede gezelschap en de uitzending van homewalk radio hebben ons er prima doorheen gesleept.”

RECORD Het hele evenement kende een recordopbrengst, en ook de opbrengst van de Leusdense vrouwen is een absoluut record. ,,Zondag stond de teller op 11.747 euro en er rollen nog altijd donaties binnen.” Burgemeester Gerolf Bouwmeester ontving de groep sportievelingen bij aankomst in Leusden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie