Afbeelding
Letselschade berekenen

Eenvoudig uw letselschade berekenen

8 juli 2021 om 11:15 Partnercontent

Te maken krijgen met een ongeluk is altijd vervelend, zeker wanneer u het slachtoffer bent. U heeft geen schuld, maar u heeft  wel last van de gevolgen en eventuele nasleep van het ongeluk. Dit kan in de vorm van materiële schade zijn, maar ook lichamelijk kunt u natuurlijk schade oplopen als gevolg van een ongeluk. U bent gewond geraakt, of krijgt misschien te maken met mentale klachten. Dit heet letselschade.

Alle kosten die u maakt als gevolg van deze letselschade, én de inkomsten die u misloopt, kunt u verhalen op de schuldige partij in de vorm van een schadevergoeding.

In één minuut de hoogte van uw schadevergoeding berekend

Wanneer u te maken heeft met letselschade als gevolg van een ongeluk waar u het slachtoffer van bent, heeft u vaak genoeg aan uw hoofd. Misschien ligt u wel in het ziekenhuis of heeft u hulp in huis nodig omdat u dit zelf (tijdelijk) niet kunt. Of zorgen mentale klachten als gevolg van het ongeluk ervoor dat u minder of zelfs helemaal niet kunt werken. Al uw energie heeft u dan nodig om aan uw eigen herstel te werken.

Op stapels papierwerk zit u dan niet te wachten. Maar u heeft wel veel extra kosten en de rekeningen stapelen zich na verloop van tijd op. Daarom is het fijn als u snel weet of u recht heeft op schadevergoeding en hoeveel van uw kosten dan vergoed worden.

Online kunt u in een paar minuten erachter komen of u recht heeft op schadevergoeding en indien dat het geval is, een indicatie van de hoogte van uw schadevergoeding berekenen. Dat is weer een zorg minder.

Altijd gratis juridische hulp

Als slachtoffer van een ongeluk, heeft u altijd recht op gratis juridische hulp wanneer een ander aansprakelijk is. Dat is wel zo fijn, want het berekenen van de exacte hoogte van uw schadevergoeding kan erg complex zijn.

De reeds gemaakte kosten kunnen eenvoudig bij elkaar opgeteld worden, maar hoeveel kosten zult u in de toekomst nog moeten maken? En hoe bepaalt u de hoogte van het smartengeld? Allemaal zaken waarbij een juridisch expert u kan helpen.

Maar ook als al bekend is welke kosten u heeft gemaakt en u geen toekomstige kosten meer hoeft te maken, is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. In de eerste plaats omdat dit voor u kosteloos is, maar ook omdat een juridisch expert net een stapje verder kijkt.

Misschien ziet u toch nog een schadepost over het hoofd, bijvoorbeeld kosten die niet direct gekoppeld zijn aan het ongeluk, maar wel door u gemaakt worden. Een lopend sportschool abonnement waar u (tijdelijk) geen gebruik van kunt maken, kunt u bijvoorbeeld ook vergoed krijgen. Een juridisch expert is altijd op de hoogte van de huidige wetgeving en zal zo altijd de hoogst haalbare schadevergoeding voor u kunnen regelen.

Bovendien helpt een juridisch expert u na het vaststellen van de exacte hoogte van de vergoeding ook met het claimen hiervan. Dat scheelt u veel tijd en energie, die u vervolgens weer in uw herstel kunt steken. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie