Vrouwen met een D-cup gevraagd om prototype beha te testen

20 juli 2021 om 12:16 Activiteiten Deel je nieuws

Bij Stichting Bratelle, gevestigd in Amersfoort-Vathorst, werken vrijwilligers die op basis van een eigen ervaring een beha ontwikkelen voor vrouwen met oedeemklachten na een behandeling tegen borstkanker. In het Meander MC in Amersfoort wordt een studie gedaan naar de werking en het verbeteren van kwaliteit van leven. 

In oktober vorig jaar startte wij de ontwikkeling en het eerste prototype, gemaakt van slim textiel met een masserende werking, is nu gereed. Alvorens de beha in productie te nemen is het van belang met een aantal vrouwen het product te testen op pasvorm, uitstraling, maatvoering en comfort. 

De voorkeur gaat uit naar vrouwen met een D-cup én borstoedeem na borstkanker. Maar heb jij een D-cup en wil jij juist door mee te doen aan deze passessie bijdragen aan het verbeteren van het leven van vrouwen met borstoedeem na borstkanker, dan ben je ook van harte uitgenodigd je aan te melden. Na aanmelding stemmen wij met je af hoe de passessie in zijn werk gaat.  

Ben je flexibel en wil je meedoen met het onderzoek in het Meander MC of deelnemen aan een passessie met het prototype of zijn er vragen? Bel Anita Schimmel 06-46457344 of stuur een e-mail naar info@bratelle.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie