Initiatiefnemer Rozemarijn André overhandigt de cheque met het mooie bedrag aan een medewerker van Red een Kind.
Initiatiefnemer Rozemarijn André overhandigt de cheque met het mooie bedrag aan een medewerker van Red een Kind. Eigen foto

Basisschool De Brink zamelt ruim 300 euro in voor goed doel

31 juli 2021 om 11:00 Overig

LEUSDEN Leerlingen van de christelijke basisschool De Brink hebben de organisatie ‘Red een Kind’ aangenaam verrast met een cheque van ruim 300 euro. 

van de redactie

Dat laat ‘Red een Kind’ op het LinkedIn-profiel van de organisatie weten.  ,,Rozemarijn André heeft samen met haar klas een soort rommelmarkt/braderie opgezet en daarmee hebben deze toppers meer dan 300 euro opgehaald!’’, laat de organisatie op LinkedIn weten. 

 VERHEUGD Medewerker Geert, die de cheque namens ‘Red een Kind’ in ontvangst nam, reageerde verheugd op de actie: ,,Wat geweldig dat kinderen uit zichzelf acties bedenken, opzetten en succesvol maken voor kinderen in armoede en conflict. Deze actie van Rozemarijn was helemaal haar eigen idee en kijk hoeveel dat oplevert!”

 ,,Wij zijn super blij met deze actie, want zo kunnen we nog meer kinderen in nood ondersteunen. Rozemarijn en alle klasgenoten die hieraan hebben meegewerkt: heel erg bedankt!’’, laat de organisatie weten.  

ONTWIKKELINGSORGANISATIE Red een Kind is een christelijke, internationale ontwikkelingsorganisatie, die in 1968 werd opgericht in Nederland. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. We werken daarbij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie