workshop Leercentrum
workshop Leercentrum Bert Rutgrink

Lessen Gilde Leusden/Seniorweb starten weer in september

20 augustus 2021 om 12:56 Lokaal Deel je nieuws

Het Leercentrum van Gilde Leusden/Seniorweb start in september weer met lessen en workshops in de Bibliotheek Leusden.

In de komende periode worden de lessen niet meer op het apparaat afgestemd, maar op onderwerpen, waarvoor in onze enquête is gekozen. Het programma tot eind 2021 bestaat voornamelijk uit lessen/workshops van één dagdeel, ‘s morgens van 10 tot 12 uur en ’s middags van 14 tot 16uur. De prijs is slechts € 5,= per dagdeel, incl. koffie of thee.

Het invullen van de enquête betekende niet dat u voor de lessen was aangemeld omdat de onderwerpen en de data nog vastgesteld moesten worden. Nu deze wel bekend zijn, kunt u zich voor de lessen aanmelden. Hiervoor is een opgaveformulier gemaakt. Hierop staan de datums met per ochtend en middag het onderwerp van de les. Alle lessen zijn op woensdag.

We starten op 1 september met een informatiebijeenkomst waarop we alle lessen presenteren en u vragen over de inhoud kunt stellen. Deze bijeenkomst is GRATIS. Vanwege de nog geldende coronamaatregelen is het wel nodig dat u zich van tevoren even aanmeldt.

Aanmelding voor lessen en/of informatiebijeenkomst via het opgaveformulier op www.gildeleusden.nl, of op maandagmorgen op het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie