Wie bedenkt teksten voor op de banken?
Wie bedenkt teksten voor op de banken? Biezenkamp

Biezenkamp zoekt winnende woorden

29 mei 2018 om 13:13 lokaal Deel je nieuws

Er zijn al mooie, leuke en gekke inzendingen binnengekomen. Meedoen kan nog. Lees hieronder wat de bedoeling is.

Genieten op een bankje op het winkelplein. Mensen kijken, bijpraten, je lunchtrommeltje leeg eten. Op een van de  banken rondom de karakteristieke platanen van De Biezenkamp prijken al de namen van de initiatiefnemers achter de metamorfose van De Biezenkamp en een aantal tekstregels. Hoog tijd om ook de andere banken te voorzien. Laat je gedachten én creativiteit de vrije loop.  Waar denk je aan, zittend op een bankje? Wat zie je? Waar droom je van? Een paar woorden zijn genoeg... 

Per rand van 3 meter kunnen maximaal 30 tekens inclusief spaties worden gegraveerd. Dat is niet veel. Om een indruk te geven: Ik zit, kijk rond en geniet. heeft 29 tekens. Iedere bank heeft 4 randen. Op elke rand kan dus zo’n tekst van maximaal 30 tekens komen. 

Hoe doe je mee?

Je kunt voor één rand een tekst aanleveren of voor alle vier de randen van een bank. De keuze is aan jou. Stuur je tekst (maximaal 4 keer 30 tekens) voor 14 juni 2018 naar info@denieuwebiezenkamp.nl of haal een wedstrijdfornulier op bij The Readshop.

Wat kun je winnen? 

Natuurlijk eeuwige roem: jouw tekst gegraveerd in een bank op De Biezenkamp. Vanzelfsprekend ben je eregast bij de onthulling ervan, daarnaast wordt er onder de inzenders van de winnende woorden een heerlijk maal voor twee personen bij Eetcafé PlanB verloot. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie