Afbeelding
Gemeente Leusden

Sportnetwerk Leusden trapt af met eerste bijeenkomst

10 september 2021 om 14:26 Overig

LEUSDEN MHC Leusden hield op 23 mei 2018 in haar lustrumjaar een netwerkbijeenkomst voor Leusdense sportverenigingen. De reacties waren toen erg positief en de behoefte aan herhaling bleek groot. In het Leusdens Sport- en Beweegakkoord werd hierover dan ook een speerpunt opgenomen.

Nu is zover: ,,Met veel plezier nodigen wij geïnteresseerden  uit voor de eerste netwerkborrel van het Sportnetwerk Leusden, die we vanaf nu elke 14de van de maand organiseren”, schrijft de gemeente Leusden.

ZEEPKIST De wethouder voor sport, Wim Vos, een van de sprekers op de zeepkist, maar ook raads- en fractieleden van Leusden zijn meer dan welkom. Er zijn al tientallen aanmeldingen binnen. Ergens speciale aandacht voor vragen kan met behulp van de zeepkist. Bijvoorbeeld om een hulpvraag stellen, anderen uitnodigen voor een brainstorm, een oproep tot samenwerking te doen of een inspirerend succes delen.

Alle sport- en beweegaanbieders (van verenigingen, commerciële aanbieders, onderwijs, kinderdagverblijven tot fysiotherapeuten en anderen) zijn welkom. En niet alleen bestuursleden, maar ook commissieleden, jeugdleden, docenten, vrijwilligers, Leusdenaren die niet direct verbonden zijn aan een organisatie. ,,Kortom; iedereen die zich betrokken voelt bij het stimuleren van sport en beweging in Leusden.”

De geplande datum is dinsdag 14 september van 17.00 tot 19.00 uur. Deze eerste keer stelt Jeu de Boulesclub De Hakhorst haar sportkantine aan ‘t Sluisje 6 hiervoor beschikbaar. Vanwege de nu nog geldende coronaregels is aanmelding noodzakelijk en dat kan via E.Wijdeveld@leusden.nl.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie