Hit the dancefloor voor 18+ bij Studio Pauline door Martine du Floo

13 september 2021 om 17:03 Lokaal Deel je nieuws

Ben jij echt zo’n dansfreak die de hele dag staat te dansen? Zodra je muziek hoort kun je niet meer stil zitten. Dan is “Hit the dancefloor” wat voor jou! Een vrolijke, gezellige dance-les waarin je zeker niet stil staat. Lekker choreo’s leren. Uiteraard worden de danstechnieken ook niet vergeten. “Hit the dancefloor” neemt je mee in de hitjes van toen en nu. Elke maandagochtend van 09:00 uur tot 09:45 uur. Onder leiding van Martine du Floo. Met kinderopvang!!

Deze les is speciaal voor volwassenen van 18+.

Probeer het gratis 4x uit!! Maandagen 20 en 27 september en 4 en 11 oktober. Schrijf je in!!

Locatie: Studio Pauline Leusden: ’t Koendert 8a.

T: 06 207 301 97

W: www.studiopauline.nl

E: info@studiopauline.nl

Studio Pauline is een allround dansstudio onder leiding van Pauline de Jager. Pauline de Jager heeft zelf haar opleiding gedaan bij Penney de Jager (familie van) en heeft jaren lang in het Show Ballet gedanst en veel TV ervaring opgedaan in binnen en buitenland! Samen met haar team staat zij elke week klaar om een ruim aanbod aan lessen te verzorgen. De dansstudio heeft drie locaties: Hoofdlocatie Leusden, Amersfoort en Zielhorst. Studio Pauline staat bekend om de swingende danslessen en het hoge plezier gehalte in de les en natuurlijk niet te vergeten de Winter- en Zomershows die we jaarlijks geven in het theater! Studio Pauline verzorgt lessen voor kids vanaf 0 jaar tot en met volwassenen 70+.

Martine du Floo heeft ervaring als allround performing danseres. Ze volgde een opleiding aan de dance academy Arnhem en de allround opleiding bij Penney de Jager. Ze verzorgde dansconditietrainingen bij Penney en diverse andere dansscholen. Recent gaf ze lessen bij Elisabeth Dance Center in Zeist en heeft 2 seizoenen les gegeven bij de Telekids musical school. Ze leidde 18 jaar een eigen centrum (Silvana’s fitness/dance center) waar dans en musical een belangrijk onderdeel van was. Ze bood diverse dansvormen aan en organiseerde verschillende malen een musical opleiding die aan het einde van het jaar uitgevoerd werden in de Flint en de Lampegiet.

Recent was ze de initiatiefneemster van de “Corona kilo challenge” in Leusden. In deze challenge heeft ze sport en health centra gemotiveerd mensen op een positieve manier in beweging te brengen. Dans is voor haar een belangrijke vorm van beweging; de rode draad in haar leven.

“to dance is to live and to live is to dance” is haar motto.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie