Wethouder Patrick Kiel van economische zaken poseert bij de 'vintage' Volkswagenbus'.
Wethouder Patrick Kiel van economische zaken poseert bij de 'vintage' Volkswagenbus'. WSP regio Amersfoort

WSP komt naar je tóe deze zomer (met een oldtimer Volkswagenbus!)

22 september 2021 om 10:53 Zakelijk

LEUSDEN Met een old-timer Volkswagen-bus bezocht het Werkgeversservicepunt (WSP)  regio Amersfoort dinsdagochtend bedrijventerrein De Horst in Leusden. Rond de middag vertrok het gezelschap richting buurgemeente Woudenberg.

Van de redactie

,,Onze bus trok voor het verzamelgebouw aan de Fokkerstraat in Leusden de aandacht van een paar werkgevers die ons spontaan kwamen bezoeken om meer te horen over onze dienstverlening’’, vertelt Jantine van den Burg-Buitenhuis, woordvoerder van de WSP

 WORKSHOP In een ruimte die was aangeboden door Segment Opleidingen, volgde een groep van elf werkgevers de workshop ‘Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie!’ van Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. 

 WSP-ambassadeur Bert Boeijink van Bloemendal Bouw vertelde, na de opening door wethouder Patrick Kiel, meer over zijn jarenlange samenwerking met het WSP.


WSP ambassaseur en directeur van Bloemdal Bouw Bert Boejink (rechts) vertelt over zijn relatie met het Werkgeversservicepunt. - WSP regio Amersfoort

DE REGIO IN Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat in september de regio in. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers van het WSP tot en met 28 september industrieterreinen in arbeidsmarktregio Amersfoort. 

Het WSP is een samenwerking tussen het UWV en de regiogemeenten en helpt werkgevers kosteloos met de werving en selectie van nieuw personeel of sociaal ondernemen. Tijdens de bustour wil het WSP zorgen voor meer naamsbekendheid en op een laagdrempelige manier kennis maken met werkgevers.

BUSTOUR Bij de bus konden de Leusdense werkgevers dinsdagochtend meer informatie krijgen. De bustour is onderdeel van Perspectief op Werk. In dit programma werkt het WSP regio Amersfoort samen met diverse organisaties in de regio om meer kansen te creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In 2020 heeft het WSP tijdens de eerste bustour kennis gemaakt met diverse nieuwe bedrijven. 

Geanimeerde drukte bij het busje, waarmee WSP Amersfoort Leusdense ondernemers bezocht.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie