Afbeelding
Laura Verschuur

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden viert de Nationale Kringloopdag

24 september 2021 om 16:54 Activiteiten

LEUSDEN Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden viert de Nationale Kringloopdag dit jaar op zaterdag 2 oktober. 

Zoals elk jaar is het tijdens de Nationale Kringloopdag in heel Nederland feest bij meer dan honderd kringloopwinkels die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Ook Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden doet weer mee, met de jaarlijkse antiek & curiosamarkt in Leusden en extra acties in Amersfoort. Dit jaar staat de Nationale Kringloopdag in het teken van Kringloopgeluk: die ene bijzondere vondst die je altijd bij een kringloopwinkel kan vinden, en op zaterdag 2 oktober dus ook weer.

Er staan deze dag weer bekende dingen op het programma. ,,Neem bijvoorbeeld de jaarlijkse Antiek & Curiosa markt bij Kringloopcentrum Leusden! In een sfeervolle setting, geïnspireerd op de warenhuizen van de jaren ’20, vind je zeker niet alleen antiek in de klassieke zin. Er wordt voor deze dag namelijk weer een mooie selectie gemaakt van design en vintage meubels, objecten en lampen, kleding, kunst en platen. Liefhebbers, verzamelaars en snuffelaars kunnen op zaterdag 2 oktober dus weer hun hart ophalen bijKringloopcentrum Leusden van 10.00 tot 17.00 uur,’’ meldt de organisatie. 

,,Ook in Amersfoort en Oud Nieuws zullen er verschillende surprise-acties zijn, maar die zijn dus een verassing. Zeker is dat iedereen een dobbelsteen mag gooien om kans te maken op korting aan de kassa!’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie