Bratelle BH + Slip van ten Cate
Bratelle BH + Slip van ten Cate Anita Schimmel

Nieuw lingeriemerk Bratelle kiest voor L. ten Cate

4 november 2021 om 10:59 Maatschappelijk Deel je nieuws

Het nieuwe lingeriemerk Bratelle (gevestigd in Amersfoort), dat vorige week de eerste vrouwelijke en goedwerkende beha voor vrouwen met borstoedeem na borstkanker lanceerde, gaat samenwerken met L. ten Cate. Ten Cate is een internationaal bedrijf met een sterke familie mentaliteit én het bekendste ondergoedmerk van Nederland. Het bedrijf bestaat sinds 1952.

Mariette Jilderda (een van de initiatiefneemsters van Bratelle, woonachtig in Leusden): “De samenwerking tussen ten Cate en Bratelle maakt de look en feel van de nieuwe Bratelle BH compleet. Bratelle mag via haar eigen online webshop de slips verkopen. Als die slip in combinatie met de beha worden gekocht, ontvangt de klant bovendien een mooie korting. Wij hebben gekozen voor ten Cate om dat zij qua werkwijze, visie en missie 100% aansluiten bij Bratelle. Ten Cate ondergoed en badkleding is betrouwbaar, comfortabel en heeft een goede pasvorm. Daarnaast ondernemen zij met oog voor mens en milieu en maken zij topkwaliteit voor iedereen bereikbaar. Dit is ook waar Bratelle voor wil staan.”

Op de vraag of er ook bij de verdere ontwikkelingen van de Bratelle beha verwachtingen zijn om samen op te gaan trekken, geeft Jilderda aan dat er naar een bredere samenwerking in de toekomst wordt gekeken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie