Workshops Leercentrum Gilde Leusden/SeniorWeb

5 november 2021 om 17:42 Lokaal Deel je nieuws

In de komende weken organiseert het Leercentrum van Gilde Leusden en Seniorweb de volgende cursussen/workshops in de Bibliotheek Leusden:

E-Health  17 november, 10 - 12 uur In deze les wordt aan de hand van concrete voorbeelden uitgelegd hoe e-health u kan helpen in de communicatie met de huisarts, het ziekenhuis en andere zorgverleners.

Google foto’s – vervolg   17 november, 14 - 16 uur  Deze cursus is een vervolg van de cursus Google foto’s, basis. Als u al wat ervaring hebt met Google foto’s, maar graag wat meer mogelijkheden wilt leren kennen, dan is deze les een aanrader. Meenemen: Smartphone, tablet en/of PC

Virus verwijderen  24 november, 10 - 12 uur

 In deze les beginnen we om uw PC te onderzoeken op de aanwezigheid van schadelijke software. Vervolgens leert u hoe u virussen kunt verwijderen en om uw computer weer bruikbaar te maken. Meebrengen: Windows PC

Digitaal nalaten    24 november, 14 - 16 uur

Als iemand komt te overlijden zijn goed beveiligde accounts voor niemand toegankelijk. In deze les leert u hoe u kunt voorkomen dat nabestaanden met een digitale puzzel komen te zitten.

Deze lessen kosten € 5,= , incl. koffie/thee. Bij voorkeur te pinnen bij binnenkomst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie