DEEL Energie Leusden organiseert een Collectieve Inkoop Zonnepanelen
DEEL Energie Leusden organiseert een Collectieve Inkoop Zonnepanelen (Foto: New Solar)

DEEL Energie Leusden: Collectieve Inkoop Zonnepanelen tot 26 november

16 november 2021 om 10:01 Lokaal Deel je nieuws

DEEL Energie Leusden startte een Collectieve Inkoop Zonnepanelen, waarvoor zij samenwerken met New Solar uit Woudenberg. “Er zijn al veel offerte aanvragen binnen, en de eerste installaties zijn al ingepland,” aldus DEEL. Ook meedoen? De inschrijving sluit op 26 november.

In Leusden heeft 1 op de 4 woningen al zonnepanelen. DEEL wil stimuleren dat nog meer mensen zonnepanelen nemen, en zo hun eigen zonnestroom krijgen. Met deze collectieve inkoop actie krijgt u een deskundig advies aan huis, en een passende offerte met actie-korting. Installatie start vanaf januari - februari. Ook zonnepanelen op het oosten of het westen geven een goede opbrengst.

DEEL Energie Leusden is een energiecoöperatie voor en door Leusdenaren. Voor deze collectieve inkoop werkt DEEL samen met New Solar, een zeer ervaren zonnepanelen-bedrijf uit Woudenberg. Zij werken met eigen mensen, en hebben ook in Leusden al veel zonnepanelen gelegd.

Wilt u ook uw eigen zonnestroom? Een offerte voor panelen op uw dak? Ga naar deel-energie.nl voor informatie en prijsvoorbeelden, en schrijf u uiterlijk vrijdag 26 november in voor een offerte voor uw dak en uw wensen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie