Topscorer Jordy Mertens.
Topscorer Jordy Mertens. Yourlease/Eemland

Door blessures geteisterd Yourlease/Eemland kan Quintus één helft bijbenen

22 november 2021 om 12:02 Overig

LEUSDEN De handballers van Yourlease/Eemland konden in het Westland de mede-koploper in eerste divisie één helft bijbenen, 13-12. Na de hervatting was de door blessures geteisterde ploeg van trainer/coach Arjan Schneiders kansloos tegen de reserves van Beneliga deelnemer Quintus, 27-20.

Naast topscorer Tim Zwart ontbraken Stijn Janszen, Menno van Lint en Nicky Egberts op appel. Ook Johnny van Gulik was beperk inzetbaar.

Na een matig begin (7-3) knokten de gasten zich terug in de wedstrijd, ondanks zijn beperkte inzetbaarheid wist Johnny van Gulik toch een hattrick te scoren, waardoor een marge op -1 kwam met de rust. Na de gelijkmaker van topscorer Jordy Mertens kort na de hervatting (13 – 13) maakten de gastheren binnen no-time maar liefst 8 doelpunten op rij zonder dat er ook maar één tegendoelpunt van de blauw-zwarten genoteerd kon worden, 21 – 13. Daarmee was de wedstrijd beslist.

Scores: Jordy Mertens 7, Johnny van Gulik 4, Walter van de Hoef 3, Thomas Visser 2, Jack Schneiders 2 en Danny Schneiders 2.