De sticks liggen klaar - doe mee en meld je aan
De sticks liggen klaar - doe mee en meld je aan Sandra van den Ende

Kijken of je hockey leuk vindt – kom naar Stick & Bitjetraining op MHC Leusden

19 augustus 2022 om 11:15 Overig Deel je nieuws

Sticks gekocht, training uitgewerkt, trainers geregeld. Sandra van den Ende, de drijvende kracht achter de Stick & Bitjetraining op MHC Leusden, is helemaal klaar voor zaterdag 27 augustus.

“Stick & Bitje is altijd een mooie manier voor kinderen om te kijken of ze hockey leuk vinden. Een uurtje trainen en plezier hebben samen op het veld. Voor € 25 krijg je niet alleen een hele leuke training van onze trainers. Je krijgt ook een hockeystick en een bitje die je allebei mag houden. Ik hoop dat de kinderen genieten, dat ouders kennismaken met onze familievereniging en dat we na afloop weer een aantal nieuwe leden hebben.”

Gezellige drukte op 27 augustus tijdens de Stick-off

Zaterdag 27 augustus is een ideale dag om kennis te komen maken met hockey en de sfeer te proeven op onze gezellige club. Dan vindt de Stick-off plaats. Dé feestelijke openingsdag voor het nieuwe hockeyseizoen op MHC Leusden. Een dag vol activiteiten van ’s ochtends tot ‘s avonds. De hele dag muziek en gezelligheid. Alle jeugdteams gaan het veld op. Ouders ontmoeten elkaar langs de lijn of op ons terras. Je kunt je slagkracht meten met een snelheidsmeter, natuurlijk is er een bingo met mooie prijzen, een borrel voor sponsoren en nog veel meer. 

Je bent altijd welkom

“Dit is dus een mooie dag om de sfeer te komen proeven bij ons. En om te kijken of je hockey leuk vindt. Daarom organiseren we juist op deze dag een Stick & Bitjetraining. Wil je meedoen? Je kunt je aanmelden via stick_bitje@mhcleusden.nl . Iedereen is van harte welkom”.

Sandra van den Ende
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie