wedstrijd tijdens het laatste schoolvoetbaltoernooi
wedstrijd tijdens het laatste schoolvoetbaltoernooi Tamara Besseling

Inschrijving Schoolvoetbaltoernooi met Succesmakelaars als hoofdsponsor!

16 maart 2022 om 19:47 Lokaal Deel je nieuws

Het gaat door!! Na 2 jaar geen schoolvoetbaltoernooi start maandag 21 maart start de inschrijving voor het Succes Schoolvoetbaltoernooi 2022. Leerlingen van basisscholen uit Leusden en Achterveld kunnen zich dan tot en met zondag 1 april aanmelden bij hun eigen school voor de scholencompetitie. Het 49e Succes Schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op dinsdag 25 april 2022, aan het begin van de meivakantie. 

Dit is alweer het 6e jaar dat Succes Makelaars en Financieel Adviseurs het schoolvoetbaltoernooi sponsort, ze zijn zeer positief voor de continuïteit van dit mooie toernooi. Wij zijn natuurlijk erg blij met de sponsoring en hopen dat Succes Makelaars en Financieel Adviseurs nog lang verbonden zal blijven aan het schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld. Hou onze social media in de gaten want ook dit jaar houden ze een WINACTIE voor jullie klas.

Ook dit jaar zal er veel getraind moeten worden om de winst binnen te slepen. Maar niet getreurd zoals elk jaar zullen wij elke deelnemer voorzien van een klein presentjes. Gesponsord door Succes makelaars. Zo blijft het toernooi voor een ieder leuk. Ook dit jaar kunnen de supporters ook een prijs winnen. De felbegeerde ‘Juich CUP’! De cup zal gaan naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste mascotte en de beste yell. Betrek dus de hele klas bij het toernooi! De bekers en medailles worden gesponsord door Van Schoonhoven Infra bv en Schoonmaakbedrijf Succlean. Met z’n allen werken we samen om dit Succes schoolvoetbaltoernooi tot een groot succes te maken. Doe je ook mee?

Verder zullen de scheidsrechters in vernieuwde shirts lopen. Deze zijn gesponsord door de Rabobank. De nieuwe polo’s voor de organisatie door Van Schoonhoven Infra BV. Mocht je nu onverhoopt een blessure oplopen tijdens het toernooi. Niet getreurd zoals elk jaar staat de EHBO weer voor je klaar. Deze zijn dit jaar gesponsord door Yellow Lemon Tree.

De prijsuitreiking vindt plaats op 25 april 2022, om 15.00 uur, iedereen is welkom. De prijs wordt uitgereikt door een special guest. Check regelmatig onze Facebook pagina voor meer aanwijzingen over de prijsuitreiker! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie