Afbeelding
Ladies' Circle Leusden

Opbrengst Bier, Bubbels en Bingo bekend

24 maart 2023 om 15:37 Lokaal Deel je nieuws

Op 11 maart ging het dak eraf in café de Swartesteegh. Ladies’ Circle Leusden organiseerde de Bier, Bubbels en Bingo voor het goede doel. Hiermee is in totaal een bedrag van € 3260,- opgehaald. De opbrengsten komen ten goede aan ‘Zuur he’, voor de strijd tegen de ziekte van Huntington. 

Voor de zesde keer mochten wij deze leuke avond organiseren in café de Swartesteegh. De avond bestond uit drie bingo-rondes-met-een-twist, waaronder een logo ronde en een muziekronde. De deelnemende logo’s zijn vrijwel volledig gesponsord door Leusdense ondernemers. De laatste en leukste ronde blijft de muziekronde! Iedereen kan lekker meezingen met (oude) bekende nummers. 

“Voor mij was dit de eerste ervaring Bier, Bubbels en Bingo. Ik zat in de organisatie, wat erg leerzaam en leuk was en ik heb op de avond zelf enorm genoten!” Aldus Hoi Sun Snoek van Ladies’ Circle Leusden.

Namens Ladies’ Circle Leusden, Zuur he en café de Swartesteegh bedanken we alle deelnemers en sponsoren heel hartelijk voor hun bijdrage! 

De ladies van LC77 zijn altijd op zoek naar enthousiaste dames die het leuk vinden om acties voor het goede doel te organiseren in combinatie met gezellige activiteiten. Heb je interesse? Mail dan naar lcleusden@gmail.com. Of kijk op https://lc77.ladiescircle.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie