Afbeelding
Erno van Dam "Beestenboel"

Latent Talent Expositie 2023: Beestenboelzaterdag 3 juni t/m zondag 11 juniLocatie: Hoeve Groot Zandbrink

24 mei 2023 om 18:43 Lokaal Deel je nieuws

Al jarenlang biedt Latent Talent Leusden diverse schildercursussen aan. Een groot aantal cursisten volgt daar al meerdere jaren vol enthousiasme schilderlessen. Daarbij hebben zij zoveel vertrouwen in hun eigen werk gekregen dat zij graag een eigen expositie wilden organiseren. De diverse groepen van de schilderdocenten Inge Thiecke, Linda de Wit en Mary van Westenbrugge hebben ieder een thema ingebracht en uiteindelijk is het thema “Beestenboel” hiervoor uitgekozen.

Ca. 30 schilderijen van evenzoveel schilders zullen worden tentoongesteld. Leuk is dat ook de docenten die deze cursisten hebben opgeleid meedoen bij deze expositie. Zonder op de naambordjes te kijken zou je als bezoeker dus een vergelijk kunnen maken tussen leerling en “meester” en kijken of je het verschil kunt ontdekken?

De expositie biedt daarmee een heel veelzijdig aanbod aan schilderijen. De schildocenten en cursisten zijn ook supertrots en dankbaar dat zij hun schilderijen mogen exposeren op de prachtige locatie Hoeve Groot Zandbrink op de Postweg 2. Een aantal geschilderde beesten zullen zich op die plek heel goed kunnen thuis voelen. Maar ook als bezoeker zult u vast genieten, niet alleen van de expositie maar ook van de omgeving rond de hoeve of dit combineren met een fietstochtje vanuit Leusden of Achterveld. In het theehuis kunt u bovendien genieten van lekkere drankjes en kleine gerechten.

Het theehuis en de expositie zijn op zaterdag, zondag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Daarnaast is doordeweeks tijdens kantooruren de expositie te bezoeken, maar om zeker te zijn dat er dan medewerkers aanwezig zijn, wordt aangeraden om vooraf even te bellen (06-53701000) of dit ook uitkomt.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie