Groove Society
Groove Society Groove Society

Groove Society tweede naam op Puddingpop

17 mei 2022 om 13:52 Muziek

LEUSDEN De tweede act voor Puddingpop is bekend: Groove Society. Op zaterdag 25 juni gaat het nieuw leven ingeblazen festival van Leusden weer van start. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn te koop via de website www.fort33.nl.

,,Groove Society weet wat een feest is; de band bouwt er het liefste zelf eentje. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis. Een strakke blazerssectie. Samen zorgen ze voor een live-experience die elk feest een dans-injectie geeft”, schrijft Fort33.

Deze band garandeert volgens Fort33 één ding: de vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen. ,,De negen doorgewinterde muzikanten van Groove Society delen één grote passie: het publiek uit z’n dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu.” 

Kaarten zijn al in de voorverkoop en verkrijgbaar via fort33.nl/event/puddingpop. Er zijn ook fysieke tickets te koop bij Primera Poelmann, Cafe de Swartesteegh, Cafe De Dikke, Maxima’s, Jacco’s IJssalon en Fort33. Deze tickets kunnen alleen contant betaald worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie