Afbeelding

Voorleesfeestjes bij Geef een Prentenboek Cadeau

Overig Deel je nieuws

Bij de actie Geef een Prentenboek Cadeau draait het dit jaar allemaal om een kleine krokodil die graag een kindje wil opeten. Daarom wordt het boek Ik zou wel een kindje lusten voorgelezen in alle vestigingen van de Bibliotheek Eemland. Ouders kunnen na afloop van het voorleesfeestje voor € 2,50 het prentenboek aanschaffen.

Een klein krokodilletje eet altijd bananen, maar op een dag heeft hij trek in iets anders: hij zou wel eens een kindje lusten! Zijn ouders weten zich geen raad en proberen hem allerlei ander lekkers voor te schotelen. Maar het kleine krokodilletje is vastbesloten en gaat op zoek naar een kindje. Hij komt een meisje tegen, maar dat laat zich niet zomaar opeten…

Na het voorlezen mogen alle kinderen een eigen krokodilletje knutselen, een lief krokodilletje dat hen zeker niet gaat opeten!

Dit Voorleesfeestje is op de volgende data en locaties:

De Bibliotheek Baarn:

Vrijdag 20 mei 10:30 uur

Woensdag 1 juni 15.30 uur

De Bibliotheek Bunschoten

Maandag 23 mei 15.30

De Bibliotheek het Eemhuis 

Zondag 22 mei 15.00 uur

Woensdag 25 mei 15.00 uur

De Bibliotheek Hoogland 

Zaterdag 4 juni 11:00 uur 

De Bibliotheek Vathorst

 Woensdag 1 juni 15:00 uur 

De Bibliotheek Achterveld 

Woensdag 25 mei 14.15 uur

Woensdag 1 juni 14.15 uur

De Bibliotheek Leusden 

Woensdag 25 mei 15.00 uur

Woensdag 1 juni 15:00 uur

De Bibliotheek Woudenberg 

Vrijdag 20 mei 15:00 uur

 

Over Geef een Prentenboek Cadeau

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om  in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.

advertentie