Afbeelding

Studenten starten hun eigen bedrijf

Overig Deel je nieuws

Wij zijn een groep van 9 tweedejaars Dier & Management studenten, van de school Aeres MBO Barneveld. Voor het vak Jong ondernemen hebben wij een paar maanden geleden ons eigen studentenbedrijf opgestart, genaamd Loeps4Woefs. Een onderneming die handgemaakte en op maat gemaakte hondenhalsbanden en riemen verkoopt. Dit touw wordt door ons zelf gevlochten en ieder product maken wij persoonlijk voor de hondeneigenaar.

Iedereen in onze onderneming heeft zijn eigen taak met eigen verantwoordelijkheden. We houden wekelijks een vergadering waarin alles wat bij de onderneming komt kijken wordt besproken. Tijdens deze vergadering is er een docent aanwezig en daarnaast een externe ervaringsdeskundige op het gebied van ondernemingen en financiën. Door het opzetten van onze eigen onderneming leren we niet alleen alle ins en outs van het ondernemen, maar ook hoe we moeten samenwerken en communiceren in een groep.

Heeft u interesse in een van onze producten en wilt u onze onderneming steunen neem dan contact via de onderstaande gegevens.

Info.loeps4woefs@gmail.comInstagram: @loeps.4.woefsFacebook:  Loeps Woefs

advertentie
advertentie