Afbeelding

Open repetitie orkest muziekvereniging Lisiduna

Overig Deel je nieuws

Op vrijdag 1 juli 2022 houdt het orkest van muziekvereniging Lisiduna een open repetitie in de Berkelwijk in Leusden. Vanaf 19.30 uur speelt het orkest bij KC Berkelwijk (adres: Berkelwijk 35). Iedereen is welkom om te komen kijken. Heb je een instrument en wil je een keer sfeer proeven? Kom er dan gerust tussen zitten!

Over Lisiduna

Het orkest van muziekvereniging Lisiduna is een groep van ongeveer 30 enthousiaste muzikanten. De bezetting bestaat uit zowel koper- als houtinstrumenten: trompet, hoorn, trombone, bariton, bas, klarinet, dwarsfluit, hobo, saxofoon en een uitgebreide slagwerksectie. Op vrijdagavond repeteert het orkest van 20.00 tot 22.00 uur in het Scholen in de Kunst gebouw (Eikenlaan 1, Leusden) onder leiding van dirigent Cees Coenen.

Ook heeft Lisiduna een dweilorkest dat is in te huren voor o.a. jubilea, serenades en andere feestelijkheden bij bijvoorbeeld bedrijven, scholen en (zorg)instellingen.

De muziek en optredens

Lisiduna speelt toegankelijke en vaak herkenbare muziek. Het orkest geeft eigen (thema)concerten en is daarnaast te zien en horen bij jaarlijks terugkerende evenementen in Leusden en omgeving, bijvoorbeeld Koningsdag, de herdenking op 4 mei, de Avondvierdaagse en dorps- en wijkfeesten. 

Ben je benieuwd of het iets voor je is? Kom gerust een keer langs of neem contact op via https://lisiduna.nl

advertentie
advertentie