Afbeelding
Opgeruimd Leusden

World Cleanup Day: Leusden aan de slag

5 september 2022 om 06:54 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 17 september is het World Cleanup Day 2022. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we in ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval. Ook in Leusden kun je aan de slag!

Samen zwerfafval rapen

Op World Cleanup Day zaterdag 17 september is er weer een opruimochtend. We vragen alle inwoners, jong en oud,  om Leusden te ontdoen van zwerfafval. Hoe? Loop een rondje, bijvoorbeeld in het buitengebied, rondom het centrum of in je eigen wijk. De Opruimochtend organiseren we dit keer samen met DowntownLeusden en Leusden Natuurlijk (vh VVV). Ook Arie Afval is er uiteraard bij op deze speciale dag! LET OP: We starten dit keer bij de Winkel van Leusden Natuurlijk op ’t Erf bij De Hamershof (nabij het gemeentehuis). Je bent welkom tussen 9 uur en 12 uur, voor iedereen zijn veiligheidshesjes, vuilniszakken en afvalgrijpers te leen. Je kan een route kiezen, die zijn meestal ca. 2 uurtjes lopen. Of loop je eigen rondje! We sluiten deze ochtend af met iets lekkers bij de winkel van Leusden Natuurlijk en voor iedereen die meedoet is er een bon voor een ijsje van Lekkerman Noten & Zoetwaren. Begin je weekend goed en kom gezellig meedoen!

Opgeruimde Leusdenaren: hoeveel zwerfafval in een week? De organisatoren hopen dat zoveel mogelijk mensen in de week voor World Cleanup Day zwerfafval verzamelen in Leusden. Op vrijdag 17 september kan je tussen 9 uur en 12 uur je zwerfafval inleveren op De Hamershof, ter hoogte van Leusden Natuurlijk. Zo maken we met elkaar zichtbaar hoeveel zwerfafval er in Leusden ligt en wordt opgeruimd. Ontmoet andere Opgeruimde Leusdenaren en ontvang een lekkere attentie.

We zien je graag op 17 september. Leuk als je mee komt doen! Meld je aan via de website www.opgeruimdleusden.nl/opruimochtenden

Meer informatie of een vraag? Laat het weten via: info@opgeruimdleusden.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie