Showballet olv Pauline de Jager (r) en assistent Kevin Cranford (l)
Showballet olv Pauline de Jager (r) en assistent Kevin Cranford (l) Eigen foto Studio Pauline

Leusdens Showballet schittert in Holland’s Got Talent!

27 september 2022 om 21:44 Overig Deel je nieuws

Vrijdagavond 7 oktober is het Showballet onder leiding van Pauline de Jager te zien bij Holland’s Got Talent, het twaalfde seizoen. Hoe verloopt het en gaan ze door? En wat was er nou met de rokken?

Na maanden van stilhouden en ongemerkt repeteren is het eindelijk zover. Alle danseressen van het Showballet kijken er heel erg naar uit om alles op tv te gaan zien. Pien één van de danseressen heeft het zelfs voor haar vriendinnen op school stil moeten houden. Maar vrijdagavond 7 oktober om 20.00 uur zal te zien zijn wat al die tijd geheim was. 

Het avontuur begon afgelopen winter tijdens de Corona lockdown periode. Ook de dansstudio was dicht. Geen danslessen en trainingen. Niets. De danseressen misten elkaar en misten het dansen. Van zes intensieve danslessen in de week naar weken niets. Geen enkele dansles. Alles lag stil. Onverwachts kwam daar de uitnodiging van HGT: jullie zijn geselecteerd om auditie te doen! 

Alle 13 Danseressen zijn tijdens de lockdown gestart met (in stilte!) repeteren met Pauline de Jager en haar assistent Kevin Cranford. Weer fit worden en conditie opbouwen dat was het eerste vereiste. Daarna was het zaak de choreografieën weer goed op te pakken. Kostuums moesten voor TV geschikt gemaakt worden. 

Het wachten was op het einde van de lockdown en het toe laten van publiek in de tv studio’s. Dat duurde een paar maanden…. uiteindelijk was het in het voorjaar zover dat alle opnames voor Holland’s Got Talent van start gingen. 

Het Showballet staat onder leiding van Pauline de Jager. Pauline heeft jaren lange ervaring als Showdanseres voor vele tv shows en optredens in binnen en buitenland. ‘Heerlijk om weer naar een vet optreden toe te werken en zeker op zo’n groot tv podium’! Het was een fantastisch avontuur! Ik zou het zo weer doen! Aldus Pauline de Jager, wat een talent hebben de meiden. En wat een plezier hebben we met elkaar gehad. Het Showballet bestaat uit zelf opgeleide danseressen uit de dansstudio van Pauline de Jager. Ze verzorgen optredens voor speciale producties, optredens of artiesten. 

Een reactie van Danseres Samantha na het HGT avontuur: ‘Wat was het spannend, ik heb nog nooit op zo’n groot podium gestaan met zo veel licht en zo veel camera’s! 

Het hele Holland’s Got Talent avontuur is te zien vanaf vrijdag 7 oktober bij RTL 4.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie