Femke Hogema overhandigt haar nieuwste boek aan Annemiek Kruse
Femke Hogema overhandigt haar nieuwste boek aan Annemiek Kruse Multi Miek

Leusdense ondernemers bijeenkomst 21 november over financiën

14 november 2022 om 08:32 Overig Deel je nieuws

Het is voor veel ondernemers een financieel lastige tijd. Hoge inflatie, torenhoge energieprijzen en krapte op de arbeidsmarkt. De laatste Leusdense Ondernemersbijeenkomst op maandag 21 november gaat precies over dit thema. Hoe houd je je bedrijf financieel gezond? Gastspreker op deze avond is Femke Hogema. Zij is ondernemer, auteur en Winstexpert. Hogema ontwikkelde voor ondernemers een model met daarin alle elementen van een succesvol bedrijf. De Ondernemingspiramide® met daarin de acht elementen die op orde moeten zijn om je bedrijf succesvol en duurzaam te laten groeien. Dit model is de basis van haar nieuwe boek, Fundament van succes, dat ook aan bod komt tijdens de lezing. 

Passie, missie en kwaliteit alleen zijn niet genoeg voor een succesvolle onderneming

Vrijheid is voor de meeste ondernemers de belangrijkste motivatie om ondernemer te worden, maakte het CBS eerder dit jaar bekend. Wát ondernemers vervolgens gaan doen, vindt vaak zijn oorsprong in een van deze drie dingen: ze vinden iets heel leuk (passie), ze kunnen iets heel goed (kwaliteit) of ze vinden iets heel belangrijk (missie). Andere cijfers van het CBS maken echter duidelijk dat dat geen garantie voor succes is: na vijf jaar is minder dan de helft nog ondernemer. Succesvol een bedrijf neerzetten vraagt heel veel tegelijkertijd. 

Waar moet je beginnen?

De interactieve lezing van 21 november gaat over cijfers. “Hogema verstaat de kunst om cijfers leuk, praktisch en toegankelijk te maken”, aldus Annemiek Kruse, organisator van deze bijeenkomst namens de gemeente. “In 3 stappen leren hoe je je bedrijf financieel en winstgevend kunt maken. Interactief, met ruimte voor vragen, zodat Femke je direct verder kan helpen. Dat is het doel van de avond. En natuurlijk komt de Ondernemingspiramide® aan bod!”

Meer informatie  en aanmelden via www.leusden.nl/ondernemersbijeenkomsten

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie