Een deel van Loopgroep Leusden tijdens de deelname aan de Vlasakkerloop in november 2021.
Een deel van Loopgroep Leusden tijdens de deelname aan de Vlasakkerloop in november 2021. Harry Sanders

Loopgroep Leusden verzorgt open inlooptrainingen

5 april 2023 om 11:53 Overig

LEUSDEN Loopgroep Leusden verzorgt op donderdagavond 13 en woensdagavond 19 april twee inlooptrainingen waar iedereen die van hardlopen houdt welkom is om vrijblijvend met de loopgroep mee te trainen. De afstand is 6 tot 8 kilometer, met tussendoor oefeningen, dus wat loopervaring is handig.

Loopgroep Leusden traint die avonden altijd van 19.30 tot 21.00 uur. In het voorjaar (vanaf 1 mei) starten ze bij restaurant Bavoort en zijn ze vooral in het mooie Den Treek te vinden. In de winterperiode starten we vanuit de kantine van korfbalvereniging Antilopen waar ze na afloop ook nog even kunnen napraten met een kop thee. Iedere laatste week van de maand is de gezamenlijke training waarbij de beide groepen, afwisselend op woensdag of donderdag samen trainen.

Naast de reguliere trainingen organiseren ze af en toe een thema training, met na afloop een borrel, zoals de jaarlijkse Run-Bike-Run training of de traditionele Sinterklaasloop. Aan het eind van de zomervakantie organiseren we met elkaar de jaarlijkse barbecue. 

De aanvang van de inlooptrainingen is 19.30 uur en ze starten vanuit de kantine van de korfbalvereniging Antilopen aan de Bavoortseweg 27 (sportcomplex Buiningpark). Een proeftraining op een andere datum afspreken kan ook: info@loopgroepleusden.nl of tel. 06-83561333. Meer informatie op www.loopgroepleusden.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie