Afbeelding
Aanstekers

Op grote schaal promotie maken? Deel bedrukte aanstekers van Djeep uit

3 mei 2021 om 07:45 Partnercontent

Wanneer je aan het hoofd staat van een onderneming of je bent namens een bedrijf verantwoordelijke voor de marketing, dan is het een van je hoofduitdagingen om ervoor te zorgen dat de naamsbekendheid van je bedrijf op een goed niveau komt en blijft. Een van de middelen om aan die naamsbekendheid te werken is door aan promotieartikelen te gaan doen. Met promotieartikelen bedoelen we (doorgaans kleine) bedrukte artikelen die je gratis uitdeelt aan klanten, of aan mensen van wie je hoopt dat ze ooit klant worden. Artikelen die zich hier bijvoorbeeld uitstekend voor lenen zijn aanstekers. Uiteraard kies je dan ook het liefst een aansteker van goede kwaliteit. Met deze kwaliteit wil je immers als ondernemer graag geassocieerd worden. Een Djeep aansteker zou wat dat betreft een fijne keuze zijn.

Waarom aanstekers als promotieartikelen?

Als promotieartikel vormt de aansteker een prima optie. Ten eerste geldt dit omdat aanstekers heel nuttige producten zijn. Zelfs mensen die niet roken hebben bijna standaard minimaal één aansteker in huis. Zo ben je altijd voorbereid om situaties waarin het aansteken van kaarsen gewenst of zelfs nodig is. Ook kun je natuurlijk een gasfornuis ermee aansteken. Aanstekers gaan overigens ook vaak van hand tot hand. Zeker in het rokerscircuit worden ze vaak geleend van en aan elkaar. Dat is gunstig, want zo komt die aansteker die met jouw bedrijfslogo is bedrukt bij extra veel mensen onder ogen. 

Om deze redenen is een Djeep aansteker een goede keuze

Aanstekers zijn er natuurlijk in een heleboel verschillende uitvoeringen. De exemplaren van het Franse merk Djeep behoren evenwel tot de meest geschikte modellen om als promotieartikelen te dienen. Deze aanstekers zijn namelijk relatief gunstig geprijsd, zeker als je je bedenkt hoeveel ontbrandingen (ongeveer vierduizend) je ermee kunt realiseren. Dit laatste is geen wonder als je je bedenkt dat de Djeep aansteker een driedubbele gastank heeft. Verder heeft dit type aansteker windbescherming, een verstelbare vlak en een grote knop om voor ontbrandingen te zorgen. Het bedrukkingsvlak voor jouw reclame is bovendien vrij groot.

Op beurzen, bij evenementen of op openbare plekken

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor een bepaald type promotieartikel is het zaak om gelegenheden te vinden om deze artikelen aan je hopelijk toekomstige klanten te gaan verstrekken. De beste plek om dit te doen is zonder twijfel op een vakbeurs. Daar komen immers de mensen die interesse hebben in jouw vakgebied en dus jouw producten of diensten. Op evenementen zou je het evenwel ook kunnen proberen, net als op openbare plekken in steden. Tip: probeer je bedrukte aanstekers ook te overhandigen op plekken waar veel rokers zich verzamelen. Zij zijn immers de mensen die het vaakst een nieuwe aansteker nodig hebben.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie