Afbeelding
Foto: Pexels

Onmisbare accessoires voor je vakanties in 2022

14 januari 2022 om 07:00 Partnercontent

Heb jij de vakantie voor 2022 al geboekt? De afgelopen weken nam het aantal boekingen voor onder meer de mei- en zomervakantie toe, zo merkten vliegmaatschappijen en reisbureaus. Populair zijn verre reizen, wellness vakanties en duurzame vakanties met de trein. Niet alleen boekten veel gezinnen hun vakanties voor de komende maanden. Ook een powerbank kopen, het bestellen van een multitool of zaklamp en bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe smartphone cases was populair. Het zijn onmisbare accessoires tijdens iedere vakantie! In het bijzonder, wanneer je tijdens de vakantie voor outdoor activiteiten kiest.

Dit artikel zet de belangrijkste accessoires voor een reis in 2022 voor je op een rijtje. De tijd dat men fysieke landkaarten meenam is voorbij. We doen tegenwoordig vrijwel alles met onze mobiele telefoon. Kaarten worden vooraf gedownload, zodat deze offline bekeken kunnen worden, we maken foto’s met de smartphone en gebruiken deze als encyclopedie om onszelf van meer informatie te voorzien over planten- en diersoorten die we tegenkomen.

Smartphone, powerbank en hoesje 

Om de smartphone optimaal te kunnen gebruiken tijdens de vakantie, is het verstandig om deze te combineren met een powerbank en een hoesje. Het hoesje beschermt de telefoon tegen beschadigingen. Niet alleen doordat je de telefoon laat vallen, maar bijvoorbeeld ook door kleine zandkorreltjes in je broekzak. De zandkorreltjes, bijvoorbeeld van het strand, zorgen voor krasjes op het scherm en de behuizing van het toestel. Het is nauwelijks te voorkomen tijdens een vakantie!

Hoewel de accu’s van mobiele telefoons sterk verbeterd zijn, komt een powerbank al snel van pas. Mogelijk heb je op je kampeerplek geen stroompunt. De accu zorgt dat je de telefoon op kunt blijven laden. Wist je dat er powerbanks zijn met een zonnepaneel? Zo wek je de telefoon op met groene stroom! Het past perfect bij de duurzame vakantie waar steeds meer gezinnen voor kiezen.

Stevige rugzak en een nekkussentje 

Wanneer je in 2022 eindelijk de verre reis gaat maken waar je al jaren over droomt, is het verstandig om vooraf een stevige rugzak en een nekkussentje te bestellen. De rugzak moet bestand zijn tegen het geweld waarmee deze vaak in het ruim van een vliegtuig wordt gegooid. Daarbij wil je voorkomen dat het gewicht van je spullen de rugzak laat knappen onderweg! Een goede rugzak gaat daarnaast rugklachten tegen. Het nekkussentje komt goed van pas tijdens de reis. Ook in het hotel of vakantiehuisje waar je verblijft kan het prettig zijn om over een extra kussentje te beschikken. Er is niets vervelender dan een stijve, pijnlijke nek tijdens je vakantie.

Zaklamp en survival tool 

Ga je de natuur in tijdens de vakantie? Neem in dat geval altijd een zaklamp en survival tool mee! Je weet nooit welke omstandigheden je onderweg tegen zal komen. De survival tool helpt je een weg te banen door de wilde natuur, terwijl de lamp je onderweg van voldoende licht voorziet als het plotseling snel donker wordt. In het duister is de kans op verdwalen groot. Zeker in gebieden die je niet kent.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie